Van Duivenbode

Eerder deze week vertelde Gerwyn Price nog dat deze ronde voor hem en andere geplaatste spelers misschien wel de ronde was waar het meeste druk op stond.
Vooral ook omdat er relatief veel tijd zit met de volgende ronde, de kerst er tussenin valt en dan wil je natuurlijk extra graag nog in het toernooi zitten.
Dit gezegd hebbende hebben we met onze Nederlandse Aubergine, Dirk van Duivenbode, iemand die in het verleden heeft bewezen vaak beter te presteren onder druk.
Daarom lijkt ons de match special ‘v. Duijvenbode wint, hoogste uitgooi en meeste 180ers’ een prima bet voor 2,37.
Gezien de vele matchen die deze ronde in 3-0 of 0-3 eindigden deze ronde lijkt ook dat wel een mooie gok voor een quotering van 3,05.

Ga je liever toch voor een hogere quotering ondanks een kleinere winstkans dan kun je ook een lekker avondje met pen en papier de 100+ checkouts turven of de 180ers. Zo blijft iedere wedstrijd spannend!

14 of meer 100+ checkouts op de woensdagavond geeft een quotering van 9x en 38 of meer 180er geeft een quotering van 4,5.

Ook combinaties hiervan zijn mogelijk, bijvoorbeeld 13 of meer 100+ checkouts op de woensdagavond gecombineerd met 38+ 180ers geeft een quotering van 26!