Manchester United – Aston Villa

Het is een puinhoop bij Manchester United, maar de selectie voor de bekerwedstrijd van vanavond zal naar verwachting erg sterk zijn!
Ole moest weg maar sindsdien is er niet veel verbeterd. United blijft er stroef uitzien en er worden voortdurend problemen in de kleedkamer gemeld.

De informatie kan nooit 100% zijn voordat de elf gepresenteerd worden, maar als we op de goede weg zijn, zouden de kansen moeten dalen naar een Manchester United overwinning later op de avond.

Manchester United

Rommelig bij United, ook al hebben ze een goede ploeg om de allerbesten in de wereld uit te dagen. Voor de wedstrijd van vanavond heb ik vernomen dat Ragnick met een super elf zal aantreden en ze zullen een heel eind komen ondanks dat Gerrard het goed doet bij Villa. Middenvelders zullen Varane en Lindelöf zijn met Shaw en Dalot op de fullbackposities.

Niet alleen de achterste linie is bijna herkenbaar. Naar voren wordt gezegd dat Ronaldo, Rashford en verschillende supersterren zullen starten. Als de info klopt, is het duidelijk dat Ragnick het team wil versnellen. Dit is natuurlijk niet 100% maar de informatie is goed genoeg voor mij om een positie in te nemen in de hoop op een odds drop later.

Aston Villa

Er zijn nog een paar vraagtekens over hoe Villa aan de wedstrijd wil beginnen. Hoe ze ook beginnen, ik heb hoe dan ook vertrouwen in een wedstrijd tegen United. De meesten spreken nog steeds van een oké elftal met Buendia en Ings voorop, terwijl het middenveldduo Konsa / Mings aan vertrouwen zou moeten winnen. Dat middenveld koppel is echter rommelig geweest dit jaar en beiden hebben achter elk een paar tegenslagen gestaan.

Gerrard heeft het tot nu toe prima gedaan met VIlla, ook al liet de wedstrijd tegen Brentford onlangs te wensen over. Een laat doelpunt van Brentford beroofde Dybban van 13 rechts in een wedstrijd die VIlla met 0-1 verloor. Het was de eerste misrekening van Gerrard in de minuten, want de andere nederlagen kwamen tegen ploegen waartegen hij geen grotere kans had mogen krijgen.

Speltips Manchester United – Aston Villa

De kansen stijgen bij Manchester United en ik denk dat de situatie om de thuisploeg te kappen er nu is. Als ik een gelijkwaardige elf krijg zoals ik denk dat het zal zijn, zal de trend omkeren als de officiële informatie naar buiten begint te komen. Ik denk ook dat Gerrard er niet zo op gebrand is als United om deze wedstrijd te winnen, maar zich meer richt op de wedstrijd op Villa Park van zaterdag.

United is, zoals we al eerder in een ploeg hebben gezien, goed genoeg voor de top 4 in de competitie. Ragnick moet vaart gaan zetten achter het zinkende schip dat United op dit moment is en dit is een uitstekende wedstrijd om zowel de trend te keren als de supporters op de trein te krijgen. Het verlies laatst tegen Wolves werd met veel kritiek ontvangen en ik verwacht vanavond al een comeback puur qua spel van United.

Zoals ik al zei, heb ik redenen om te geloven in een sterk United elftal vanavond, wat mij er direct toe brengt om United te spelen als de odds nu boven de 1.80 zijn gekomen. Ik denk dat de odds dalen ver vooruit in de avond en hou van de positie als deze rond de lunch!