D. Goffin – D. Evans

Goffin heeft in het verleden prima gepresteerd met drie kwartfinales in Monaco. Afgelopen week won hij het toernooi van Marrakesh ook al ging dat ook niet zonder slag of stoot. De belg lijkt iets van zijn oude vorm terug te vinden, maar maakt nog steeds geen geweldige indruk. Hij verloor sets tegen Andujar en Carballes Baena en stond een set en een break achter in de finale bij Marrakesh tegen Molcan.
Het vertrouwen van Goffin heeft in ieder geval een boost gekregen maar h2h tegen de handige Evans staat hij 3-0 achter en werd hij in Januari nog gebageld door de Engelsman.

Evans verraste vorig jaar vriend en vijand door Djokovic in Monte Carlo uit te schakelen en heeft veel punten te verdedigen. De matchup ligt Evans duidelijk, maar opportunisme bij de bookies viert hoogtij bij de bookies na de winst van Goffin vorige week. Hij heeft ook zijn krachten niet kunnen sparen door lange partijen te spelen en dan kan je tot de conclusie komen dat 2,30 voor Evans een beslissing is die we met onze ogen dicht kunnen maken!