Gambling Cabin's Sportsbetting school

Gambling Cabin’s gids om een betere sportsbetter te worden

We preken bijna altijd over hoe belangrijk het is om plezier te hebben met wedden en dat je comfortabel moet zijn met de grootte van de inleg van je weddenschappen. Daarna komt de kennis Daarom hebben we deze sportsbetting school opgericht.

Wedden is zeer moeilijk en vereist veel kennis en hard werken om op lange termijn een winnende speler te worden. Daarom willen wij je de instrumenten geven die volgens ons het belangrijkst zijn om te slagen. Met behulp van onze gidsen hierboven, zul je een goede basiskennis krijgen over hoe je een kans moet waarderen, hoe je je kostbare bankroll moet beheren en waar een spreadsheet goed voor is.

Al deze kennis is het perfecte startpunt en iets waar je vervolgens op kunt voortbouwen naarmate je vordert in je sportsbetting carrière. En vergeet niet om altijd je eigen analyse te doen en kritisch na te denken bij het lezen over verschillende strategieën en ideeën online en in diverse boeken over sportweddenschappen.

Terminologie

SPELTERMEN De nuts en handicap? Als je over weddenschappen praat, is het belangrijk bepaalde termen te begrijpen, anders kan je sommige informatie niet snappen. Daarom

Read More »

Wat zijn de kansen?

Een winkans is het instrument dat de wedkantoren gebruiken om de waarschijnlijkheid van een uitkomst te berekenen. Met een eenvoudige berekening kunt u zien hoe

Read More »

Hoe werkt ROI?

Wat is ROI? ROI (Return On Investement) is een term die vaak wordt gebruikt als het gaat om investeringen. Vandaar dat deze term ook relevant

Read More »

De volledige inhoud van de Sportsbetting School:

 1. Terminologie
 2. Wat zijn de kansen?
 3. Hoe werkt een welkomstbonus?
 4. Tips om een betere speler te worden
 5. Bankroll Management
 6. Hoe werkt ROI?
 7. Wat zijn eenheden en hoe gebruik ik ze?
 8. Spreadsheet – Hou je statistieken bij
 9. Wat is een betting exchange en hoe werkt het?
 10. Wat zijn zekerheden en arbitrage?
 11. Wat is een uitbetaling?

 

We hopen dat je het meeste waar je aan denkt hier gevonden hebt in onze sportsbetting school. Het idee is dat we in de loop van de tijd zullen voortbouwen op deze spelschool met meer geavanceerde onderwerpen en gedachten over hoe spelers als Tim, Anko Freddy en Mateusz denken wanneer ze hun wedstrijden analyseren en plaatsen. Dit zijn spelers die al vele jaren sportweddenschappen & poker spelen op een hoog professioneel niveau. Mocht je op dit moment een onderwerp of tips missen om beter te worden in sportweddenschappen, dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen, en zullen we graag diep in het onderwerp duiken en het toevoegen aan onze sportsbetting school. Je bereikt ons het beste in onze facebook groep of op ons Discord kanaal waar we dagelijks met elkaar discussiëren over games in een community. Veel succes met je weddenschappen!

Tips

Wij van de Cabin zullen elke week een bijdrage leveren met speltips en analyses op onze website en raden je aan om deze te gaan lezen, de krenten uit de pap te pikken en je eigen analyse van het geheel te maken. Hoe denkt Tim als hij zegt dat Utrecht tien punten te hoog staat? Waar baseert hij zijn analyse op en is die naar mijn mening juist? Kan het zijn dat hij bepaalde zachte factoren overschat of is hij juist enorm scherp? Precies zulke vragen moet je jezelf stellen als je goede spelers een kans ziet inschatten, om zelf een betere speler te worden. Het domste wat je in veel gevallen kunt doen is gewoon blind achterover leunen, want er is extreme variantie in spellen en iemand kan gemakkelijk op hol slaan en emotioneel inzetten. Maar met dat gezegd te hebben, proberen we de kwaliteit van onze spel ideeën hier bij The Gambling Cabin NL hoog te houden, en spelen altijd onze eigen spellen om te ondersteunen wat we suggereren. Vergeet ook niet dat spellen voor de lange termijn zijn en laat je niet misleiden door de korte termijn fluctuaties. Hopelijk ben je tevreden met wat je hebt gekregen van onze sportsbetting school.