Pokernieuws en tips

Lees alle pokertips en het nieuws van het leukste, beste en bovenal enige twitch streamende kanaal van Nederland!
Wordt lid van onze community en win fantastische prijzen!

Volg Anko’s reis op weg naar de High Stakes!POKER SCHOOL
Updates volgen snel!

Beginnen met pokeren, waar moet ik aan denken?

Als je erover nadenkt om te beginnen met pokeren, zijn er een aantal dingen die extra belangrijk zijn om over na te denken. Allereerst moet je beslissen of je toernooien, cash games of sit n goes wilt spelen. Alle sites bieden deze diverse games aan, het is dus belangrijk uit te vinden waar jij het meest plezier aan beleeft. Als je beter wilt worden in poker zal je namelijk tijd aan het spel moeten besteden, dit gaat makkelijker als je het gametype leuker vindt.

Wij van Gambling Cabin hebben daarom deze pagina gemaakt. Het idee is dat wij ons uiterste best zullen doen om jou wegwijs te maken in de wereld van poker en jou vervolgens de juiste tools te geven om zo goed mogelijk te worden. Daarom hebben wij deze pagina opgedeeld in zes verschillende secties die alles zullen behandelen van eenvoudige Texas Holdem regels, tot geavanceerde plays. Hieronder vind je een korte samenvatting van de verschillende categorieën die hierboven zijn vermeld.

Texas Hold’em

Texas Hold’em staat bekend als de Cadillac van Poker. Texas Hold’em is veruit het meest populaire kaartspel en het spel wat iedere pokerspeler kent. Aangezien bijna iedereen deze pokervariant speelt, zullen wij ons voornamelijk focussen op dit gametype.

Andere spelvarianten

Voornamelijk in het buitenland worden andere vormen van poker gespeeld. Zo heb je in bijvoorbeeld Scandinavie veel spelers die Pot Limit Omaha spelen. In tegenstelling tot Texas Hold’em wordt dit gespeeld met 4 kaarten in plaats van 2 kaarten. Ook zijn er online Pot Limit Omaha toernooien en cashgames te spelen.

Pokertools

Poker is een spel dat gemakkelijk te leren is, maar een leven lang duurt om te masteren. Met behulp van tools kun je een beetje op weg komen. Er zijn eenvoudige tools die waarschijnlijkheden en kansen berekenen, maar ook iets meer geavanceerde machines die complexe situaties oplossen waar een mens alleen maar van kan dromen. Wij gidsen je door de meest gebruikte.

Instructievideos

We zullen handanalyses en instructievideo’s plaatsen van handen die we in verschillende Cash Games en High Stakes toernooien hebben gespeeld. Het zal een beetje meer diepgaand zijn dan onze analyses die elke week op de Facebook pagina verschijnen.

Pokertermen

Hier zetten we de nodige termen op een rijtje die je nodig hebt om het gesprek bij te houden tijdens onze streams op twitch en in het casino. Als je een woord mist, vraag het ons dan en we zullen het toevoegen met een uitleg. Het beste kun je contact met ons opnemen via Facebook, Discord of tijdens een stream op Twitch.

Bonussen

Hier kun je meer lezen over onze pokerbonussen. Voor meer informatie kun je ook de specifieke bedrijfsgidsen lezen die we voor elke spelpagina hebben gemaakt. Er staat belangrijke informatie in zoals rake structuren voor de verschillende spelvormen, stortingsmethodes, promoties en bedrijfsinformatie. Tot slot hebben we natuurlijk langere recensies geschreven met onze kijk op elk aanbieder

“Het kiezen van een bonus kan lastig zijn, laat ons je helpen!”