Spreadsheet – Hou je statistieken bij

Neem de volgende stap met behulp van spreadsheets

Het bijhouden van je weddenschappen in deze tijd is misschien wel een van de beste hulpmiddelen in de jacht naar succes in de wereld van weddenschappen. Daarom is het een heel goed idee om je wedstrijden in een zogenaamde spreadsheet op te delen. Wat is dit en waar moet je rekening mee houden bij het rapporteren van je wedstrijden? Wij zullen dit hier beantwoorden.

Spreadsheet is een hulpmiddel waar je als speler zowel je eigen wedstrijden moet kunnen boeken, maar ook deel moet kunnen nemen aan de kennis van anderen op het gebied van weddenschappen. Deze analytische tool kun je zowel zelf bouwen met behulp van bijvoorbeeld Excel, maar er zijn ook kant-en-klare templates en websites die zich hierin specialiseren met kant-en-klare concepten om je in te verdiepen.

Wat vooral belangrijk is om aan te denken als het gaat om het maken van een spreadsheet is:
Wedstrijd of evenement , datum , quotering , welk niveau (eenheid) de wedstrijd / wedstrijden hebben en natuurlijk een overzicht van hoe winstgevend je bent .

Categorieën zoals sport, competities en sluitende quoteringen kunnen ook goed zijn om mee te pikken. Op deze manier kunt je voor jezelf zien of je een winnende speler bent in bijvoorbeeld de Premier League of dat het alleen de Franse Ligue 2 is waar je een positief rendement haalt. Op deze manier worden de meeste dingen zwart-wit en kun je gemakkelijk je zwakke maar ook je sterke punten zien.

Een ander belangrijk aspect is de toegang tot de spreadsheets van anderen. Het kan zomaar zijn dat je gebruik wilt maken van de speltips van een ander, maar je hebt geen idee of deze winstgevend is of niet. Met een klik op de spreadsheet van de persoon, krijg je up to date weddenschappen en kun je gemakkelijk zien of dit iemand is om te vertrouwen als het gaat om een max weddenschap op een spel.

Iets om altijd in het achterhoofd te houden als het gaat om deze sheets, of het nu die van jezelf is of die van iemand anders, is dat de spellen moeten worden vergrendeld voordat het spel stopt. Op deze manier wordt het onmogelijk om vals te spelen met een beter eigen resultaat, of bedrogen te worden door iemand anders.

Samenvatting

Een spreadsheet wordt gebruikt om volledige statistieken over sportweddenschappen te plaatsen of te bekijken.
Het hulpmiddel geeft zwart op wit hoe je sportsbetting verloopt, welke zwakke en sterke punten er zijn en natuurlijk het belangrijkste, je winst.
Tips voor pagina’s waar je je eigen spreadsheet kunt maken, en anderen kunt volgen voor sportweddenschappen : www.spreadsheet.se