Hoe werkt een welkomstbonus?

Verschillende soorten welkomstbonussen

Als je een nieuwe account aanmaakt op een goksite die je leuk vindt, is het niet ongewoon dat je een vorm van welkomstbonus aangeboden krijgt. De meest voorkomende welkomstbonus is de zogenaamde stortingsbonus. Hier krijg je als speler de kans om in verschillende gevallen je storting tot een bepaald bedrag minstens te verdubbelen. Dit is natuurlijk een geweldige manier om je bankroll op te bouwen. Een andere vorm van gokken die bestaat is risicovrij gokken.

Hier wordt je als nieuwe klant aangeboden om een bedrag te besteden aan één of meerdere spelen zonder je geld te riskeren. Als je verliest, wordt het geld gewoon teruggestort op de rekening. Gratis spelen met of zonder storting zijn ook toegepaste bonussen waarbij, gratis spelen in sommige gevallen zonder storting maar des te vaker in verband met storting kunnen worden uitbetaald.

Stortingsvereisten

Voordat het tijd is om in te stappen en te gaan spelen, is het van het grootste belang om kennis te nemen van alle stortingsvereisten die er gelden. Het zijn meestal deze regels die bepalen of een bonus goed of zelfs slecht is. Sommige onderdelen van deze vereisten die moeten worden onderschept zijn inzetvereisten , minimum kansen en lengte. Met andere woorden, een bonus met een verdubbeling of misschien zelfs verdrievoudiging van de storting kan moeilijk te realiseren zijn als de inzetvereisten voor de bonus hoog zijn, de minimum odds hoog zijn en de tijdspanne om tijd te hebben om dit alles in te zetten kort is.

Het is van het grootste belang om altijd de kleine lettertjes te lezen met betrekking tot de bonus voordat je er als speler mee aan de slag gaat. Je kan hier meer lezen over odds bonussen.