De wijsneuzen van de Gambling Cabin NL

De wijsneuzen die betting tips plaatsen, pokerstrategie bespreken en procenten verkopen (en weggeven!), bestaan uit de volgende spelers:

Mateusz Moolhuizen
Mateusz Moolhuizen
Read More
Mateusz, ook wel bekend als KeyserMM is al jaren professionele pokerspeler. Hij is tweevoudig Unibet Open winnaar en heeft meer dan een miljoen aan live cashes. Hij heeft in de jeugd bij FC Emmen gevoetbald, maar zijn grootste passie is tegenwoordig tennis. Voor de mooiste en beste pokerreis tips ben je bij hem aan het juiste adres! Voor onder druk presteren op de tennisbaan niet.
Freddy Nordström
Freddy Nordström
Read More
Freddy is een voormalig professionele autocoureur die meer dan 15 jaar vocht in de hoogste divisies van de motorsport. Trots afkomstig uit Zweden maar opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk, houdt hij ook van sportsbetting en pokeren. Net als op het racecircuit zet hij online onbevreesd grote bedragen in. Verloren sidebet geschiedenis bevat een bet van 1000 pushups binnen 24 uur aan Mateusz. Voor alle kennis over de Formule 1, schakel in voor de FF1: Freddy’s Formule 1!
Tim Verbon
Tim Verbon
Read More
Tim's voorliefde voor voetbal en gokken gecombineerd met rekenvaardigheden heeft hem de bijnaam ‘’Totoking’’ opgeleverd. Na een aantal jaar verruilde hij het leven van bookmaker voor poker, wat hij 8 jaar professioneel gedaan heeft en inmiddels weer heeft opgepakt. Hij won in 2011 het leaderboard Unibet Player of the Year leaderboard. Voor de scherpste analyses en beste betting tips moet je bij de Totoking zijn!
Anko Hoogendijk
Anko Hoogendijk
Read More
Anko, de Benjamin van het team, is een van de pokerspelers en heeft daarnaast een passie voor tennis en andere sporten. Anko heeft dit jaar zijn doorbraak en heeft dit jaar meer dan $100.000 gewonnen. Hij zal je meenemen op zijn reis richting de highstakes. Hoewel hij als full time pokerpro weinig bluft, claimt hij zelf te pieken onder hoge druk op de tennisbaan.
Koen Roos
Koen Roos
Read More
Koen is een entertainer die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Na een lange werkdag mag hij graag een gokje wagen aan de blackjack- en roulettetafels. Hij heeft vroeger redelijk succesvol gepokerd, maar beschouwt zichzelf tegenwoordig meer als hobbyist. Staat bekend om zijn befaamde oneliners, zoals: ‘’I didn’t choose the model life, it chose me.’’
Joris Michl Verdonck
Joris Michl Verdonck
Read More
Joris is een sportliefhebber die bijna geen wedstrijd of koers mist. Heeft jaren lang fulltime poker gespeeld, maar zijn focus ligt nu meer op crypto. Echter houdt hij nog steeds van poker en zul je hem dus zeker nog af en toe zien op de mid en highstakes mtts. Woonachtig in Manilla dus mochten teamleden broke gaan kunnen ze altijd hun stress in Azie kwijt. Voor tennis, voetbal, wielrennen, poker en crypto ben je aan het juiste adres!

GASTEN VAN DE SHOW

Co Dubbel
Co Dubbel
Read More
Co is misschien wel de oudste gast, maar de jongste van geest. Met zijn 35 jaar ervaring op het gebied van sportsbetting moet je bij hem zijn voor de scherpste tips en de laatste weetjes. Ook Co steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en dat maakt hem de enige echte concurrent van Johan Derksen. Zijn tip: 'Als je goed kijkt dan zie je meer.'
Martin 'Franke' van Zweigbergk
Martin 'Franke' van Zweigbergk
Read More
Martin von Zweigbergk, beter bekend als Franke, is één van de grootste pokervissen op de tour sinds hij in 2004 in het lokale casino van Helsinki de game ontdekte. Hij zal als special guest verschijnen voor bettips. Naast al zijn kennis zal hij veel passie en humor naar de stream brengen! Als de oprichter van www.thefestival.com en een groot fan van AIK Stockholm belooft hij dat tenminste één van zijn winstgevende bets een overwinning van AIK zal bevatten.